Ratalajit

Jäärata SM-sarja 2022

Tämän vuoden Jääradan SM-sarja saatiin ajettua kahden osakilpailun mittaisena haastavien jääolosuhteiden peruessa osan aiotuista kilpailuista.

Osakilpailut päästiin ajamaan Seinäjoella la 26.2. ja su 27.2 Orivedellä, joissa kummassakin kisassa oli kaksi erää/luokka.

Itse kilpailut saatiin läpiviedyiksi hienoissa olosuhteissa.

TuMK:n ainoana edustajana sarjassa mukana oli Tatu Lauslehto A250 luokassa.

Tatun eräsijoitukset olivat Seinäjoella 5. ja 5. sekä Orivedellä 2. ja 5. Näillä sijoituksilla saavutetut 30 pistettä oikeuttivat Tatun A250 luokan loppupisteissä sijalle 4.

Onnittelut Tatulle hienosta sijoituksesta!

Suomen Mestaruuden A250 luokassa vei Mika Kallio ValkMK ja A450 luokassa Ville Jauhiainen KonnMK/UA.

PasiHuuhtanen - Arttu huuhtanen

RR sivuvaunupari Pasi Huuhtanen-Arttu Huuhtanen osallistui ainoana suomalaisedustajana Pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin Tanskan Djurslandissa. Kilpailuihin oli ilmoittautunut 240 kilpailijaa joista 24 sivuvaunuluokkaan. Täysin uudella radalla suomalaispari saavutti aika-ajoissa kolmannen sijan ja lauantain kilpailussa pikku kolaroinnin vuoksi sijoitus tippui neljänneksi. Sunnuntain kilpailussa parivaljakko paransi menoaan ja tuloksena oli kolmas tila. Kauden aloitus oli mestaruustaistelun kannalta lupaava. Pasi Huuhtanen- Arttu Huuhtanen on kokonaispisteissä kolmantena tasapistein hallitsevan mestarin Westergårdin kanssa. Seuraava kilpailu ajetaan kotisuomessa Jurvassa Botniaringillä 27-29.5.2022 missä tavoitteena on molemmista kisoista voitto.