Vuosikokouksessa päätettyä!

4.3.2016

TuMKin jäsenistö kuittasi kuluneen vuoden ja teki valintoja uudelle kaudelle. Vanha hallitus selvisi kuivin jaloin sekä toiminnantarkastajien että jäsenistön syynistä.

 Puheenjohtajana menestyksekkäästi toiminut Risto Leino sai kiitokset kuluneesta kaudesta ja jatkaa ainakin vuoden TuMKin luotsaamista. Erovuoroisista hallituksessa jatkavat Eija Kontiainen ja Petri Sahlsten ja uusina valittiin kahdeksi vuodeksi Jari Laakso ja Tolo Suuronen. Hallituksesta eronneen Jarkko Aaltosen tilalle yhdeksi vuodeksi valittiin Veikko Laakso. Kaksivuotista kauttaan jatkavat  Risto Leino, Kati Leino, Pekka Lahti ja Julia Mattila. Äänestyksiin ei tarvinnut tällä kertaa turvautua, kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti. 

Sääntömääräisten asioiden käsittelyn jälkeen kokouksessa käytiin keskustelua ajankohtaisista asiosita. Alkaneen vuoden urakkana kerholla on saada Ohkolan motocrossradan turvallisuuspuutteet korjattua SML:n edellyttämään kuntoon. Muutostöiden totetutuksessa erityistä huomiota joudutaan kiinnittämään siihen, että rata täyttää ympäristöviranomaisten kriteerit meluntorjunnan suhteen. Työtä on paljon ja hallitus pyytää kerholaisia osallistumaan talkoisiin sankoin joukoin. Mikäli työt etenevät suotuisasti, on loppukesästä tavoitteena järjestää kansalliset mx-kisat usean vuoden tauon jälkeen. Nyt lisenssit ja järjestysmieskortit kuntoon!   Hallituksen jäsenet odottavat yhteydenottoja joko näiden nettisivujen tai henkilökohtaisen kontaktin kautta.