Endurokisailemaan keskiviikkona!

27.6.2016

Keskiviikkona 29.6. kello 18 alkaen ajetaan taas Miettisen enduroradoilla kaikille avointa harjoituskisojen sarjaa. Kaikki halukkaat pääsevät ajamaan hyvän treenikisan.

Talvella ajettujen harkkakisojen tyyliin kaikki saavat osallistua ja kaikkien kerhojen harrastajat ovat tervetulleita ajamaan. Keskiviikon kilpailu ajetaan eri paikassa kuin talvikisat.

Edelleen ollaan Miettisen enduroradoilla, kivenheiton päässä talviradasta. Tuleva kisapaikka on osoitteessa Ruokijärventie 310, 07150 Laukkoski.

Osanottomaksu on 10 €/kilpailu. Varaa tasaraha, jos mahdollista.

Reitti on mainiossa kunnossa. Harjoituskierroksen jälkeen ajetaan ajanoton kanssa kilpailukierrokset, ajanotosta vastaa Tuusulan Moottorikerho. Kisojen järjestelyissä mukana ovat myös Mäntsälän Enduroseura sekä ME-Racing.

Kuljettajat voivat ilmoittautua joko kisaluokkaan tai harrasteluokkaan. Pyöräkoko on vapaa ja myös crossipyörällä pääsee ajamaan. Liikennevakuutus on pakollinen.

Kummassakin luokassa sarjan pääsponsori RacePros Oy palkitsee kolme parasta kuljettajaa heti kisan jälkeen pidettävässä palkintojenjaossa.

Yleisölle ja huoltoväelle on tankkausmahdollisuudeksi järjestetty puffetti. Sieltä löytyy kuumat kisamakkarat kuskeillekin ajon jälkeen kohtuu hinnoin. Puffettia pitää Hugon Svärdin tukiryhmä ja sen tuotto ohjataan Hugon tämän kauden kisakassan kartuttamiseen.