TuMK Höntsäviesti crossit 25.9.2021

11.8.2021


TuMK Höntsäviesti crossit ajetaan 25.9.2021 ja paikkana sama kuin viimeksikin, eli Miettisillä Pornaisissa. Kaikki kynnelle kykenevät kuskit mukaan ja arpa ratkaiskoon jälleen joukkueet! Toivotaan hiukan kuivempaa keliä kuin viimeksi. Vaikka hauskaahan silloinkin oli...

Lauantaina 25.9. klo 12 alkaen Miettisillä. Osoite on Iso-Helsontie 26, Pornainen .

Ilmoittautuminen alkaa 11.30 alkaen ja reenit klo 12.00 alkaen. Joukkueiden muodostamisen jälkeen ajetaan ainakin yksi tunnin kestävä viesti kilpailu. Sääntö-ja aikataulu muutokset on täysin johtokunnan hallussa ja enemmän kuin mahdollisia. Ei oteta niin vakavasti, vaan pidetään hauskaa... Ja pidetään huoli, että kaikki palaa terveinä kotiin!

Kisa ajetaan viestijoukkueilla, jotka koostuvat randomisti arvotuista 3-10 kuljettajan joukkueista ja jotka rakennetaan paikalle saapuneista kuskeista. Kuski voi olla juniori, veteraani, harrastelija tai kisakuski tai huoltaja. Pääasia, että osaa ajaa sen verran, että pääsee helpohkon reitin läpi. Joukkueen jäsenet voivat ajaa vaikka kaikki yhdellä pyörällä tai sitten ajavat niin usealla pyörällä kuin haluavat. Kukin kuljettaja ajaa yhden kierroksen vuorollaan ja tultuaan maaliin antaa viestikapulan seuraavalle kuskille joka jatkaa joukkueen suoritusta jne. Ajoa jatketaan tunti ja kisan voittanut joukkue on se, joka saa suoritettua eniten vaihtoja ja ajettua kierrokset maaliin.

Kelivaraus! Jos sataa hillittömästi niin ei sotketa vehkeitä!

Kerho tarjoaa mehua ja makkaraa! Kenties jopa kahviakin...

Nyt kaikki kynnelle kykenevät kuskit ja katsojat ja kannustajat paikalle ja vietetään mukava päivä moottoriurheilun merkeissä!